Pulled kje

Bland salt og krydder, gni det godt inn på bogen og la ligge i min. 4 timer. Legg så bogen i en stor kasserolle med lokk og dekk med vann. Sett kasserollen i oven på 200°C i 20 minutter og skru så ned varmen til 80°C.

Dette kan godt stå i minimum 6 timer eller over natten (10 t).

Ta ut og avkjøl, riv så kjøttet fra hverandre med fingrene og mix inn brunet smør og ekstra salt etter smak.

Varm så dette opp med litt av kraften fra kokingen.

Server som taco, burger eller i salat. Komponer med dine favorittingredienser, hva med å prøve reddik, eple og Ren geitost fetatype i små lomper? Det smaker fortreffelig!

GODT TIL TACO, BURGER ELLER I EN FRISK SALAT MED GEITOST AV FETATYPE
1 STK KJEBOG
20 G SALT
1 TS SPISSKUMMIN
1 TS TØRKET INGEFÆR 1 TS KANEL
6 SS BRUNET SMØR