Betingelser

Du handler hos:

Tørresvangen Gårdsysteri
Org nr 979 479 972
Tlf 952 75 102

GENERELT

Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer mva.

Selv om varene vises på nettsiden, kan det ha oppstått feil. Farger og størrelser kan være vanskelig å gjengi korrekt på en dataskjerm. Likevel har vi prøvd så godt vi kan å beskrive varen. Vi tar derfor forbehold om at farge og mål på produktene kan avvike litt fra produktbildene og oppgitt informasjon.  Vi tar også et forbehold om åpenbare skrivefeil når det gjelder pris og beskrivelse.

Det er viktig at kontaktinfo og epost du legger igjen hos oss er korrekt og at eposten er en betjent epost-adresse. Her foregår det meste av kommunikasjon om det skulle være noe vi ønsker å ta kontakt med deg, avtale noe spesifikt eller annet. Falske ordrer politianmeldes.

DISKRESJON

Vi behandler alle kunder med den største diskresjon, og du skal ikke måtte oppleve at noen av informasjonen som angår kundeforholdet skal komme i feil hender eller på annen måte bli spredt.

BETALING

Betaling kan sikkert og enkelt gjøres med bankkort. Vi benytter PayPal, men det er ikke noen betingelse at du har din egen PayPal-konto. Vi gjør oppmerksom at all betaling hos oss skal være sikkert! Vipps er en annen betalingsløsning som kommer etterhvert.

REKLAMASJON

Kontakt oss hvis du er misfornøyd med noe du har kjøpt. Vi sjekker alltid at våre produkter i gårdsutsalget er hele og korrekt når de legges i butikken. Skulle du likevel finne en skade eller feil på varen vil vi såklart ta hånd om dette. Ta derfor kontakt så finner vi en god løsning. Husk å fremvise kvittering.

Vi følger Forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett. Dette forutsetter at alle vedlikeholdsråd følges og at normal aktsomhet utøves.

SALGSPANT

Vi har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen, inkludert renter og omkostninger, er betalt i sin helhet.
Vi har salgspant i solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg.